OBAVIJEST o povoljnim pčelinjim pogačama

Poštovane kolegice pčelarke i kolege pčelari  !!!

Drago mi Vas je obavijestiti da možete kupiti pčelinje pogače po povoljnijoj cijeni u trgovini “KOŠNICA”, Korčulanska 3f ,  10000 Zagreb. U prodaji su pogače od Firme VETERINUM iz Ulcinja. Po mojem dugogodišnjem iskustvu, primjeni I praksi smatram ih jedne od najkvalitetnijih pogača na ovom našem tržištu. Oni pokrivaju veći dio zemalja Balkana te Mađarsku I dio Slovenije. Kvaliteta im je neupitna i u košnici ostane samo najlonska vrećica i to ispolirana. Iskoristivost je 100%.

U prodaji se nalazi ova roba, pogače:

Pogača “O” zmska,  cijena = 9,00 kn/kg

Pogača “DF” poticajna – stimular, cijena =10,00kn/kg

Pogača “Z”  nozema i imuni sustav, cijena = 10,00 kn/kg

Pogača “F” imuni sustav,antivirusno, antibaktericidno,  cijena =9,50 kn/kg

Pogača  “H” imuni sustav, antigljivično, antivirusno,  cijena = 9,50 kn/kg

Na svu gore spomenutu robu ovih dana biti će popust od 15%. Pogače se kupuju u željenoj količini.

Za one koji žele doći u naše skladište u Sesvetama, Sesvetska cesta 84, i kupe pogače u paketu (paket ima 20 pogača), popust će biti 20%.  Fiskalizirani račun se dobije kod kupovine. Za dolazak u Sesvete potrebno se najaviti na mobitel. 098-202-569; ili  091-2622-003.

Nadam se da će mnogi koji nisu sigurni u dostatnost zaliha u košnici, iskoristiti priliku i sa kvalitetnom pogačom pomoći pčelama, a neke I spasiti.

Svima Vama želim zdravu, sretnu, mednu I uspješnu pčelarsku sezonu. Nadam se da će nas loše klimatske promjene zaobići u odlučujučim trenucima pčelarske sezone.

Srdačan pozdrav

Josip Dolenec