Predavanje u Garešnici

VODEĆI SVJETSKI STRUČNJAK ZA PČELARSTVO, Dr ANTONIO NANETTI U GAREŠNICI!

Obavještavamo Vas i pozivamo na stručno predavanje za pčelare koje se održava 10.03.2017. (petak) od 17 sati u Garešnici, Hotel Garić – Velika sala.

Posebno nam je zadovoljstvo što nam je gost i predavač jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za pčelarstvo, Dr Antonio NANETTI iz Italije! Tema predavanja, obzirom na aktualno stanje jest; “Zaštita pčelinjih zajednica od varooze”. Dr. ANTONIO NANETTI donosi nam najnovije svjetske trendove, znanja i preporuke kako da sačuvamo svoje pčele u ovim turbulentnim i za pčelarstvo, ne tako lakim godinama.

Predavanje za sve pčelare, predstavnike Pčelarskih udruga, domaće stručnjake i sve zainteresirane, organiziraju PU CVIJET GAREŠNICA i MOUNT TRADE d.o.o.,uz podršku HOTELA “GARIĆ” GAREŠNICA.
Za tehničku podršku i svaku drugu pomoć u organizaciji zahvaljujemo; Hrvatskom pčelarskom savezu, Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, TZ Sjeverna Moslavina, velikom broju udruga pčelara i pčelara pojedinaca…

Sadržaj: 17:00 – Predavanje, 17:50 – Pitanja predavaču. dalje, Pčelarski razgovori i druženje.

Tehničke obavijesti; Ulaz i predavanje su gratis, a obavezna je samo registracija sudionika koju možete obaviti od 15:30 do 17.00 sati.